Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

2 Jaar!

30 september 2009
Lang zal ik leven
Lang zal ik leven
Lang zal ik leven in de gloria
In de gloria
In de gloria
Hieperdepiep HOERA
Hieperdepiep HOERA
 

Manouk

01 oktober 2009 13:11:39
Heeii Tyler!
Heb je een leuke verjaardag gehad?
Ik mis je wel! Ik vond het zo leuk om samen met jou te zwemmen!
Hier is een liedje voor jou:

Wel gefeliciteerd!
Wel gefeliciteerd!
Wel gefeli, Wel gefeli,                 Nog voor je verjaardag!!!!


Heel veel Knuffels van Manouk (van vakantie!)

Wel gefeliciteerd!!!!!

Kermis in Alkmaar

22 augustus 2009
Wat een feest! Eerst kermis in Warmenhuizen en nu is er kermis in Alkmaar!!! De kermis in Alkmaar is echt een hele grote kermis en gisteren gingen mama Sandra en ik daarnaartoe. En dat was nog niet alles, we gingen daarheen met de bus! En ik ben helemaal weg van de bus, als ik er 1 zie roep ik altijd heel hard: BUS! En nu gingen wij ook met de bus en ik mocht uit de buggy en gewoon op een bank zitten. Dat vond ik al helemaal te gek, lekker uit het raam kijken en Whoeeeiiiii roepen. Op de kermis gingen we eerst ballen vangen met een schepnetje en toen heb ik een race auto gewonnen, daarna mocht ik 2 x in de draaimolen en ze hadden een hele gave Toe-Ta auto (brandweerauto, alles met een zwaailamp erop heet Toe-Ta, van trekkers tot politie-auto's). Daar wilde ik het eerste rondje in en de 2e keer ging ik in een Caddilac. Toen wilde ik zelf lopen maar dat mocht niet van mama. Was te druk of zo....... Toen kwamen we bij de familie-achtbaan en daar wilde ik natuurlijk ook in samen met mama. We gingen wel 3 rondjes en ik vond het superleuk, vooral als we heel hard naar beneden gingen en dan heel hard door de bocht! Ik moest vreselijk lachen en riep ook Whooeeeiiiii. Dat roep ik best vaak, als we de bocht om gaan met de auto, over een rotonde of dus in een achtbaan....

Toen zag ik een zweefmolen die hééééééééél hoog in de lucht ging, wel 60 meter. Daar wilde ik ook in maar mama niet, die vond dat niet zo'n goed idee om zo hoog te gaan! Hahahaha....gekke mama.

Toen gingen we een banaantje kopen bij de groenteboer en toen kreeg ik een bananenknufelbeest. Die probeerde ik ook op te eten maar die was niet zo lekker. Toen gingen we weer met de bus en mocht ik zelf instappen van mama, maar dat vond ik eerst wel een beetje eng. Toen ging ik een plekje uitkiezen en mama ging tegenover mij zitten en toen kon ik de hele weg haar handen vasthouden. Ik vond het helemaal te gek en ik moest de hele tijd lachen (ook naar het meisje op de andere bank naast ons in de bus) en ik riep maar Whooeeeiiiiiii!!!!!

Toen we thuiskwamen wilde ik meteen met m'n race-auto en banaan spelen. Ik wilde zelfs de race-auto meenemen naar bed maar dat mocht niet van mama. Ik heb wel 3 uur geslapen en toen was het alweer tijd om met mama Ingrid mee te gaan, helaas.

Op verjaardag en bij de baby kijken

21 augustus 2009
Vandaag is mijn grote neef Kelvin 7 jaar geworden en we gingen daar 's middags op verjaardagsvisite. Kelvin heeft ook een zusje erbij gekregen: Noa. We gingen naar de winkel om voor Kelvin een verjaardagskadootje te kopen en toen had ik 2 rompertjes en 2 broekjes uitgekozen om aan de baby te geven.

Ik ging de baby de hele tijd roepen: Baby, Baby! En toen Noa op schoot lag bij mama Sandra, ging ik de baby kusjes geven. Ik vind Noa heel lief! Toen we naar huis gingen liep ik nog even speciaal terug om dag te zeggen tegen Noa.

Lekker naar het strand geweest en in de zee gespeeld

05 juli 2009

Gisteren zijn we naar het strand geweest. Eerst had mama 's morgens al m'n zwembadje opgeblazen, het was een zwembad in de vorm van een kikker! Ik ging heerlijk in het water spelen en was er niet uit te krijgen. Ik ben gek op water en vraag ook om  "Tater" om mee te spelen...

's Middags zouden we dan naar het strand. Ik moest eerst m'n middagslaapje doen en mama had bedacht om me om 12 uur in bed te doen voor een slaapje....dat vond ik véél te vroeg, ik deed alsof ik ging slapen en om half 1 ging ik met de gordijnen spelen. Niet zo slim van mij want daardoor had mama ineens door dat ik wakker was. Ik wilde helemaal niet slapen, het was ook veel te warm in m'n kamer. Toen mocht ik nog buiten spelen in de achtertuin en toen gingen we naar het strand. Dat vond ik heel leuk, vooral het autorijden. Ik moest heel hard lachen en riep de hele tijd whoooeeeeiiiiii als we een bocht maakten of over hobbels reden. Het was best warm achterin en ik was toch ook wel moe en ben dus in slaap gevallen, 10 minuten voor we bij het strand waren.
 
Mama ging mij toen tillen en ik snurkte heel hard op haar schouder. Yvonne was heel lief, die ging een handdoek neerleggen op het zand en een parasol opzetten zodat mama mij daaronder neer kon leggen en ik sliep heerlijk verder. Totdat mama ineens rechtop ging zitten omdat Yvonne zei dat ze Dries Roelvink zag. En tsja...mama is een "echte" fan en die was dus iets te enthousiast. Ik schrok wakker en ging meteen rechtop zitten en wist helemaal niet waar ik was. Ik zag heel veel mensen en vond 't een beetje raar. Ik dacht dat ik nog droomde.

Toen ik doorhad waar we waren wilde ik naar de zee met mama en ik hield heel netjes haar hand vast. Eerst vond ik die golven wel een beetje eng en het water was in het begin ff koud. Toen ging mama mij tillen en gingen we best wel ver de zee in. Dat vond ik superleuk, vooral als er golven op ons af kwamen. Toen ik gewend was hield ik mama's hand vast en ging heel hard rondjes door de zee rennen. Prachtig. Om half 5 gingen we weer richting huis, dat vond ik niet leuk want ik wilde in het  "Tater" spelen. Eerst gingen we nog naar de winkel, mama ging daar eerst nog vlees kopen om nog een keer te barbecuen, dat hadden we de dag ervoor ook al gedaan. Ik vind dat barbecuen alleen allemaal te lang duren, ik wil eten en dan gewoon meteen uit m'n stoel. Ik wilde Brum kijken en vroeg daarom: Auto, auto. Dat mocht van mama, die had dat beloofd en ik hielp haar wel om zich aan die belofte te houden. Daarna mocht ik nog in de tuin spelen en ik ging dus evengoed pas om half 9 naar bed, ik deed alsof ik helemaal niet moe was maar die zeelucht en warmte eisten toch hun tol.

Ik werd vanochtend pas om 8 uur wakker!!! Ik probeerde zelf de deur open te maken, maar ik wist niet dat ik 'm al open had en moest duwen. Toen heb ik mama geroepen en die kwam mij halen. Gingen we lekker op bed televisie kijken en ik ging van mama's benen af glijen. Ik maak overal een glijbaan van.

Bij mama Sandra eten

30 juni 2009
Vandaag kwam mama Sandra mij ophalen bij het kinderdagverblijf. Ik zag mama naar alle kindjes kijken op het schoolplein maar mij zag ze niet, dus toen riep ik: Mama (want zij stond vlak voor me) en toen zag mama mij pas dus rende ik meteen naar de deur om mee te gaan. Eerst moesten we nog dag dag tegen de juf zeggen en ik ging een meisje een kusje geven.

Daarna gingen we gezellig een stukje fietsen en mama ging liedjes zingen. Ik deed uit alle macht mee: Visje, visje en kikkertje. Toen gingen we ook nog glijen en toen had ik hééél erge dorst. Ik mocht gezellig bij mama Sandra eten en dat vond ik heel leuk. Ik mocht ook Dora en Diego kijken, want dat wilde ik zo graag.

En toen mama mij aanwees op de foto en Tyler zei, zei ik ook Tyler. Dus vanaf nu kan ik mijn eigen naam zeggen!!! Goed hè!?

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.